Bart en Joke vervaardigen in hun hoeve De Heerlijkheid eerlijke producten op een ambachtelijke manier. Ze willen zoveel mogelijk mensen laten meegenieten van hun prachtige landelijke streek en van de troeven van ter plaatse gekweekte producten. Bart genoot een opleiding tot slager-spekslager. Het hoeft je dus niet te verwonderen dat hij een grote passie heeft voor varkensvlees en vleeswaren in het algemeen. Hij ontwikkelt zich thuis op een creatieve manier verder en laat zijn klanten genieten van een lekker en gezond stuk vlees. Bart en Joke geloven in de kracht van korte keten en zelfvoorziening. Ze houden van een persoonlijke en kleinschalige aanpak, omdat mensen voor hen echt tellen. Ze willen hun klanten helpen bij hun vleeskeuze qua kwaliteit, dierenwelzijn, impact op de omgeving, milieu en smaak. Hun focus ligt op ambachtelijke vleeswaren. Picknicken kan binnen (tot en met 50 personen).

Toer met de boer
Maak samen met je leerlingen kennis met de familie varken en ons circulair landbouwbedrijf, van graankorrel tot worst.
Zet jullie zintuigen op scherp en kijk, luister, voel, ruik en proef.