Subsidies

Klassen die een hoeve uit het aanbod ‘Met de klas de boer op’ bezoeken, genieten een financiële tussenkomst van 50 euro per bezoek. De subsidie verlaagt de drempel voor een boerderijbezoek en stimuleert scholen om, ondanks hun beperkte budgetten, leerlingen levensecht kennis te laten maken met hedendaagse land- en tuinbouw. 

De aanvraag van de subsidie moet gebeuren vóór het bezoek plaatsvindt via volgende procedure. Meer details in het reglement. 

 1. Je spreekt een datum af met de landbouwer.

 2. Je vraagt de subsidie aan via de groene knop 'Vraag je subsidie aan'.  
 3. Je krijgt via e-mail een bevestiging toegestuurd met een formulier (controleer zeker ook je SPAM). Print dat formulier af en neem het mee op boerderijbezoek zodat de landbouwer het kan ondertekenen. 
  LET OP:  

  • Ga je met meerdere klassen in hetzelfde dagdeel (vm of nm) naar dezelfde boerderij? Dan kan je maar één formulier indienen. 
  • Voor een bezoek van een volledige dag, maak je twee formulieren aan, één voor elk dagdeel (vm en nm). 
  • Iedere aanvraag heeft een unieke ID. Maak dus nooit een kopie van een eerder formulier. 
 4. Stuur het ingevulde formulier (3 bladzijden) per post op naar Inagro vzw, Met de klas de boer op, Ieperseweg 87, 8800 Rumbeke of e-mail het ingevulde en gescande formulier (3 bladzijden) naar metdeklasdeboerop@inagro.be

 5. De subsidie wordt op de schoolrekening gestort. Vergeet dus zeker het rekeningnummer niet in te vullen. 

 6. Opgelet! Gaat het bezoek om één of andere reden niet door? Vergeet dan niet te annuleren en verwittig tijdig de hoeve. 

P.S. Werkt de website niet? Oeps, kan gebeuren! Neem meteen contact op met Inagro via 051 14 03 41. 

Vraag je subsidie aan

Subsidiereglement