't Hof ter Linden

Na een hartelijk onthaal en een kleine bedrijfsvoorstelling loodsen Joost en Ann bezoekers door hun boerderij. Ze nemen ruim de tijd voor enkele doe-activiteiten en beantwoorden graag de vragen van hun gasten. Ontdekken hoe een cabine van een tractor of maaidorser eruitziet, kan op 't Hof ter Linden van heel nabij. Als aangename afsluiter trakteren Joost en Ann hun gasten op een drietal proevertjes. Verser kan het niet. Ze beschikken over picknickruimte, zowel buiten als binnen (tot maximum 60 personen).

Toer met de boer

We brengen een bezoek aan onze emissiearme vleesvarkensstal waar we samen aan de slag gaan. Je leerlingen voederen en aaien er onze dieren. We leggen er de groene toepassingen op ons bedrijf uit. Verder kennen akkerbouwgewassen, zoals maïs, tarwe, graszaad, gerst, spelt en suikerbieten, achteraf geen geheimen meer voor je klas. We leren jullie zaden en strooisels herkennen.

Een blik op onze machines mag niet ontbreken. Een ritje op onze tractor of maaidorser willen je leerlingen zeker uittesten. Een wandeling rond onze poel en onze fruitboomgaard met schapen geeft jullie de tijd om rustig stil te staan bij wat jullie allemaal beleefd hebben. Wil je kleine lammetjes zien? Boek dan in de periode maart-mei.